• Carefiber Optical Technology (Shenzhen) Co., Ltd.
  Eric Ben
  Ευχαριστώ πολύ. γρήγορη παράδοση και τέλεια συσκευασία.
 • Carefiber Optical Technology (Shenzhen) Co., Ltd.
  Priscila Mota
  Η ποιότητα καλωδίων είναι άριστη. Σας ευχαριστούμε για να μας βοηθήσετε για να λύσει το πρόβλημα συνήθειας. Ελπίστε το επιχειρησιακό σκάφος ότι μας πηγαίνει πολύ καλά.
 • Carefiber Optical Technology (Shenzhen) Co., Ltd.
  Mahesh Gowda
  Το Carefiber είναι πολύ επιδέξιο και πήρε το σημείο μας. είμαστε καλός συνέταιρος τώρα.
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Susan Cheng
Τηλεφωνικό νούμερο : 86-15622869894
WhatsApp : +8613570862361

Να τοποθετήσει τοίχων υλικό πλημνών LSZH λιμένων 4F κιβωτίων IP67 6 διανομής οπτικών ινών

Τόπος καταγωγής Κίνα
Μάρκα Carefiber
Πιστοποίηση IP68 certificate
Αριθμό μοντέλου CFO-CFO-fiberhub
Ποσότητα παραγγελίας min 1
Συσκευασία λεπτομέρειες 1pc σε ένα μέσο κιβώτιο, 4pcs σε ένα χαρτοκιβώτιο
Όροι πληρωμής D/A, L/C, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram paypal
Δυνατότητα προσφοράς 500pc/day

Με ελάτε σε επαφή με δωρεάν δείγματα και δελτία.

whatsapp:0086 18588475571

WeChat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Εάν έχετε οποιαδήποτε ανησυχία, παρέχουμε τη 24ωρη σε απευθείας σύνδεση βοήθεια.

x
Λεπτομέρειες
Όνομα προϊόντων FiberHub Προστασία εισόδου IP67
Μέλος καλωδίων strngth Θωρακισμένα ή μη θωρακισμένα Τύπος καλωδίων Υβριδικό ή μη υβριδικό
στρογγυλό καλώδιο OD 5.0mm 14mm Επίπεδη διάσταση καλωδίων 4.6*8.9mm
Υλικό σακακιών καλωδίων LSZH, PE Ή TPU Κάμπτοντας ακτίνα 20D
Αντίσταση συντριβής καλωδίων 200N μακροπρόθεσμο UV αντίσταση ISO4892-3
εκτίμηση πυροπροστασίας Ul94-VO Αριθμός του PLC 1 σε 2pcs
Αριθμός μανικιού προστασίας τήξης 1 σε 24pcs
Υψηλό φως

οπτικό κιβώτιο λήξης

,

κιβώτιο συνδέσεων οπτικών ινών

,

6 κιβώτιο διανομής ινών λιμένων

Αφήστε ένα μήνυμα
Περιγραφή προϊόντων

Νέα πλήμνη οπτικής ίνας λιμένων 4F τοίχος-μονταρισμάτων IP67 6 σχεδίου με το υλικό LSZH

 

 fiberHub είναι μια νέα οικονομική διανεμημένη ίνα λύση για την υπαίθρια χρήση, συγκρίνει τα παραδοσιακά προϊόντα, Fiberhub είναι εύκολο tooperate και έχει την υψηλή συμβατότητα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για το τοίχος-μοντάρισμα, την εναέρια εγκατάσταση ή την εγκατάσταση πόλων εκμετάλλευσης, βάση στη διαφορετική κατάσταση. Fiberhub όχι onl που χρησιμοποιείται στον τομέα FTTH, αλλά και που χρησιμοποιείται σε FTTA ή άλλο σκληρό τομέα περιβάλλοντος.

 

Εφαρμογή Fiberhub:

 

1. Τομέας FTTH

 

   Παραδοσιακή χρήση ONU ή FDH λύσης (οπτική πλήμνη διανομής μονάδων δικτύων/ίνα), όταν φθάνει το opitcal καλώδιο κορμών έξω από τα μέγαρα και τις βίλες, Fiberhub μπορεί να αντικαταστήσει ONU ή FDH επειδή έχει τη λειτουργία διανομής ινών. Μέσα, μπορεί να καθοριστεί --4pcs 1*8 ή το PLC 1*16, και μπορεί να είναι τεθειμένα μανίκια προστασίας συναρμογών ινών 24pcs.

   Μετά από να ζευγαρώσει με τον προσυναρμολογημένο αδιάβροχο συνδετήρα 1-48F IP67, Fiberhub μπορεί να συνδέσει κάθε μέγαρο και βίλα ή το σιλό χαμηλής τάσης άμεσα. μπορεί να καθοριστεί έξω από τα μέγαρα και τις βίλες, ή την εγκατάσταση πόλων εκμετάλλευσης. Το Fiberhub μπορεί να μειώσει την απώλεια σημάτων μέσω του λιγότερου συνδέοντας κόμβου. για στο εργοστάσιο προσυναρμολογημένο Fiberhub, δεν είναι κανένας υψηλός χειριστής skell ανάγκης λόγω καμίας λειτουργίας συναρμογών ινών. Η αποδοτικότητα εγκατάστασης μπορεί να αυξηθεί από 40%

Να τοποθετήσει τοίχων υλικό πλημνών LSZH λιμένων 4F κιβωτίων IP67 6 διανομής οπτικών ινών 02. Τομέας FTTA

 

   Το Traitionally, η μακρινή ραδιο μονάδα (RRU) και η μονάδα ζωνών βάσεων οικοδόμησης (BBU) που συνδέθηκε με το καλώδιο οπτικής ίνας, διαμόρφωσαν την τοπολογία δικτύων αστεριών. Κάθε ανάγκη ένα RRU διπλή υπαίθρια σύνδεση cale με BBU. Η εγκατάσταση θα χρειαστεί περισσότερο χρόνο και το κόστος θα είναι υψηλό.

   Η εργασία Fiberhub ως συνάθροιση/κιβώτιο Demark, σύνδεση RRU και BBU μαζί, από BBU στο fiberhub, χρειάζεται μόνο ένα υβριδικό καλώδιο πολυ-ινών. κατόπιν fiberhub διαιρέστε τις ίνες σε κάθε καλώδιο. Κατόπιν fiberhub οι ίνες σε κάθε RRU μέσω IP67 οι αδιάβροχες συνελεύσεις καλωδίων. RRU μπορεί να πάρει τη δύναμη μέσω του συγκεντρωμένου συνδετήρα δύναμης στο fiberhub.

Να τοποθετήσει τοίχων υλικό πλημνών LSZH λιμένων 4F κιβωτίων IP67 6 διανομής οπτικών ινών 13. Καλώδιο κορμών connectiong

 

    Το καλώδιο κορμών πρέπει να είναι τήξη που ενώνεται στενά συχνά λόγω κάθε μήκους καλωδίων τυμπάνων που περιορίζεται. το έτσι συνδέοντας σημείο είναι αδύνατο και πρέπει να προστατευθεί πολύ καλά.

    Όταν το καλώδιο κορμών μπαίνει σε fiberhub, θα σφραγιστεί και σταθερός από torsion τον αδένα καλωδίων απόδειξης (τύπος πλαστικού ή μετάλλων) για 5mm14mm έξω το καλώδιο διαμέτρων, fiberhub έχει τα διαφορετικά εξαρτήματα που εγκαθιστούν. torsion ευτυχές μπορεί relase να τονίσει κατά το κάμψη καλωδίων κορμών και προστατεύει την ίνα αποφεύγει. Μέσα του fiberhub, κύριο μέλος καλωδίων και δύναμης όπου καθορίζεται από το σύνδεσμο, ο οποίος σιγουρεύεται το κιβώτιο μια στάση 1200N που τραβά το μακροπρόθεσμο δύναμης.

 

Να τοποθετήσει τοίχων υλικό πλημνών LSZH λιμένων 4F κιβωτίων IP67 6 διανομής οπτικών ινών 24. Έρευνα ή επικοινωνία Milltary

 

   Το καλώδιο θα επαναληφθεί συχνά, όταν η έρευνα ή η στρατιωτική επικοινωνία. Ο κανονικοί συνδετήρας και το καλώδιο δεν μπορούν να σταθούν συχνά και υψηλής αντοχής τράβηγμα και resue. Μέσα του fiberhub, το θωρακισμένο μέλος καλωδίων και δύναμης καθορίστηκε από το σύνδεσμο, ο οποίος σιγουρεύεται ότι το κιβώτιο μπορεί να σταθεί 1200N τραβώντας το μακροπρόθεσμο δύναμης. Είναι πολύ κατάλληλο για τη χρήση τομέων, ειδικά στις επικοινωνίες δικτύων αστεριών. το υψηλής αντοχής σχέδιο διεπαφών υλικού και τόξων σιγουρεύεται fiberhub την εργασία ανώμαλα όταν υποστείτε τους κλονισμούς.

 

Να τοποθετήσει τοίχων υλικό πλημνών LSZH λιμένων 4F κιβωτίων IP67 6 διανομής οπτικών ινών 3Χαρακτηριστικά γνωρίσματα και bensfits

 

1. Υψηλή συμβατότητα μπορέστε να είστε συγκεντρωμένο ODVA, Hconn (optitap comatible), μίνι προσαρμοστής Sc, AARC, PTLC, PTMPO ή δύναμης

 

2. Εργοστάσιο - που σφραγίζεται ή συνέλευση τομέων

 

3. Αρκετά ισχυρός: εργασία κάτω από 1200N που τραβά το μακροπρόθεσμο δύναμης.

 

4. From2 σε 12 λιμένες ofr ενιαίους ή multifiber τους σκληρούς συνδετήρες

 

5. Διαθέσιμο με το PLC ή τη συναρμογή το μανίκι για την ίνα διαιρεί

 

6. IP67 αδιάβροχη εκτίμηση

 

7. Τοίχος-Mouting, εναέρια εγκατάσταση ή κράτημα της εγκατάστασης πόλων

 

8. Η επιφάνεια και το ύψος γωνίας Deccreased δεν σιγουρεύονται κανέναν συνδετήρα που παρεμβαίνει όταν λειτουργία

 

9. Ανταποκριθείτε στα πρότυπα IEC 61753-1

 

10. οικονομικώς αποδοτικός: εκτός από το λειτουργούντα χρόνο 40%

 

Επιχείρηση απόψεων Carefiber από την προοπτική του πελάτη, ευαίσθητη στις πιέσεις ενός περιβάλλοντος παραγωγής. Ένας καλός προμηθευτής είναι ένα που μπορείτε να εξαρτηθείτε από για την ποιότητα, τη τεχνική υποστήριξη, την αξιοπιστία, και τη γρήγορη παράδοση των συστατικών όταν τους χρειάζεστε. Κάνουμε την εργασία μας έτσι μπορείτε να κάνετε δικούς σας. Η ποιότητα είναι οικονομικώς αποδοτική. Οι νέες εκδόσεις, οι καθυστερήσεις και οι αποτυχίες είναι ακριβές. Αποθέματα Carefiber μια σειρά των ποιοτικών τμημάτων για να προλάβει τις μεταβαλλόμενες ανάγκες, καθώς επίσης και potentialproblems, τις οποίες ο πελάτης (και άλλοι πωλητές) να αγνοήσουν. Προσφέρουμε την υποστήριξη και το εξιδεικευμένο τεχνικό και στις νεώτερες και υπάρχουσες τεχνολογίες. Ο στόχος μας είναι να καταστήσουμε το επιχειρησιακό μέρος εύκολο.


Εργασίες Carefiber σκληρές να είναι μέρος της επιτυχίας σας. Κάνουμε επιχειρήσεις μόνο με τους προμηθευτές δεσμευμένους στην υποστήριξη των προϊόντων τους και των επαγγελματιών ινών που τα χρησιμοποιούν, και έχουμε τις μακροπρόθεσμες σχέσεις με αυτούς τους προμηθευτές.