Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΟπτικών Ινών Patch Panel

19» κοινό κιβώτιο οπτικών ινών ODF, γλιστρώντας επιτροπή μπαλωμάτων οπτικών ινών 48 λιμένας με τον προσαρμοστή FC

Πιστοποίηση
καλής ποιότητας Καλωδίου οπτικών ινών για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Καλωδίου οπτικών ινών για τις πωλήσεις
Ευχαριστώ πολύ. γρήγορη παράδοση και τέλεια συσκευασία.

—— Eric Ben

Η ποιότητα καλωδίων είναι άριστη. Σας ευχαριστούμε για να μας βοηθήσετε για να λύσει το πρόβλημα συνήθειας. Ελπίστε το επιχειρησιακό σκάφος ότι μας πηγαίνει πολύ καλά.

—— Priscila Mota

Το Carefiber είναι πολύ επιδέξιο και πήρε το σημείο μας. είμαστε καλός συνέταιρος τώρα.

—— Mahesh Gowda

Είμαι Online Chat Now

19» κοινό κιβώτιο οπτικών ινών ODF, γλιστρώντας επιτροπή μπαλωμάτων οπτικών ινών 48 λιμένας με τον προσαρμοστή FC

Κίνα 19» κοινό κιβώτιο οπτικών ινών ODF, γλιστρώντας επιτροπή μπαλωμάτων οπτικών ινών 48 λιμένας με τον προσαρμοστή FC προμηθευτής
19» κοινό κιβώτιο οπτικών ινών ODF, γλιστρώντας επιτροπή μπαλωμάτων οπτικών ινών 48 λιμένας με τον προσαρμοστή FC προμηθευτής 19» κοινό κιβώτιο οπτικών ινών ODF, γλιστρώντας επιτροπή μπαλωμάτων οπτικών ινών 48 λιμένας με τον προσαρμοστή FC προμηθευτής

Μεγάλες Εικόνας :  19» κοινό κιβώτιο οπτικών ινών ODF, γλιστρώντας επιτροπή μπαλωμάτων οπτικών ινών 48 λιμένας με τον προσαρμοστή FC

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: CFO
Πιστοποίηση: Rohs
Αριθμό μοντέλου: Επιτροπή μπαλωμάτων

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 1pc
Συσκευασία λεπτομέρειες: Χαρτοκιβώτιο πλαίσιο
Χρόνος παράδοσης: 3-5 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής: T/T, Western union, Moneygram, Paypal
Δυνατότητα προσφοράς: 2500pcs/day
Επικοινωνία
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Υλικό: Cold-rolling χάλυβας Τύπος: Γλιστρώντας τύπος
Περιβαλλοντική θερμοκρασία: -25 - 55°C Πίεση ατμόσφαιρας: 70~106Kpa
Σχετική υγρασία: <85> Αριθμοί λιμένων: 48 πυρήνες
Υψηλό φως:

Fiber Optic Distribution Unit

,

Rack Mount Patch Panel

 

19» κοινό κιβώτιο οπτικών ινών ODF, γλιστρώντας επιτροπή μπαλωμάτων οπτικών ινών 48 λιμένας με τον προσαρμοστή FC

 


Κατάλληλος για την προστατευτική σύνδεση μεταξύ των καλωδίων και των πλεξίδων
Κατάλληλος για τη σύνδεση μεταξύ των οπτικών καλωδίων και της συσκευής οπτικών επικοινωνιών
μοναδική δομή, εύκολη εγκατάσταση, για την εσωτερική χρήση

 

 

Συστατικά:


Κάλυψη, εσωτερικά συστατικά, εσωτερικά τμήματα προστάτη ινών συνδέοντας
α. κάλυψη: την κάλυψη πρέπει να ανοίξουν εύκολα για την εύκολη εγκατάσταση πρέπει να παρασχεθεί μια συσκευή εξόδου για την προστατευτική επιχωμάτωση υψηλής τάσης μετάλλων ινών
β. εσωτερικά συστατικά ως εξής:


Υποστήριγμα: υποστήριξη της εσωτερικής δομής.


Δίσκος συναρμογών οπτικών ινών: αποθηκεύοντας τους συνδετήρες ινών (μαζί με τα προστατευτικά συστατικά) και τις εφεδρικές ίνες, με το μήκος που είναι για τουλάχιστον 1.6m η ακτίνα καμπυλών της κουλουριασμένης εφεδρικής ίνας πρέπει να είναι τουλάχιστον 37.5mm κάνει που είναι εύκολα αναγνωρίσιμο πρέπει να παρασχεθεί για την επανασύνδεση των ινών πρέπει να έχετε το επαρκές δωμάτιο για την κατάλληλη λειτουργία


Καθορισμός της συσκευής: χρησιμοποιημένος για τη σταθεροποίηση των προστατευτικών σωλήνων ινών και τη σταθεροποίηση των πλεξίδων.

 

 

 

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα:

 

• Φιαγμένος από cold-rolling χάλυβα, στατική δια:δίδω-πλαστική, μικρή διάσταση και έξοχος και εύκολος για τη λειτουργία.
• Το κιβώτιο είναι ράφι που τοποθετείται, το οποίο είναι κατάλληλο να εγκαταστήσει και να αποσυναρμολογήσει
• Ο δίσκος συναρμογών θα μπορούσε να είναι συσσωρευμένος ένας επάνω σε άλλο, εύκαμπτο για να γυρίσει
• Η ακτίνα καμπυλών των κουλουριασμένων ινών λογχών πρέπει να εγγυηθεί για να είναι πάνω από 37.5mm στο δίσκο συναρμογών
• Το κιβώτιο είναι μοναδικής δομής, λογικό σχεδιάγραμμα, και έχει το επαρκές δωμάτιο για τη λειτουργία
• Το διευθετήσιμο δαχτυλίδι με σφραγιδόλιθο σφιγκτηρών και ενισχύει τη διαμόρφωση, η οποία θα μπορούσε να ρυθμίσει τα διαφορετικά μεγέθη των καλωδίων για να σιγουρευτεί ελαστικά ότι τα καλώδια είναι σφιγκτήρας στενά
• Ο εσωτερικός τύπος είναι άριστης απόδοσης σφραγίδων, η οποία θα μπορούσε να αποτρέψει το νερό από να εισαγάγει αποτελεσματικά.

 

 

19» κοινό κιβώτιο οπτικών ινών ODF, γλιστρώντας επιτροπή μπαλωμάτων οπτικών ινών 48 λιμένας με τον προσαρμοστή FC

 

 

 

Παράμετρος:  

 

Περιβαλλοντική θερμοκρασία: -25 - 55°C
Σχετική υγρασία: <85>
Πίεση ατμόσφαιρας: 70~106Kpa
Αντίσταση μόνωσης: >2×104 MΩ/500VDC
Δύναμη τάση-αντίστασης: Κάτω από την επίδραση 15kv/DC/1min, μη-οπή, και κανένας τόξο-πέρα.

 

Γιατί μας επιλέξτε

 

Κάνουμε όλα μπορούμε να σκεφτούμε για να παρέχουν το προϊόν specs, τις εικόνες και τη διαταγή των πληροφοριών που χρειάζεστε, αλλά εάν χάνουμε κάτι ή έχουμε ακόμα το δωμάτιο που βελτιώνεται, παρακαλώ να μας ενημερώσουμε. Τα σχόλια, οι προτάσεις και οι ερωτήσεις σας είναι τα καλύτερα εργαλεία που έχουμε για να εξυπηρετήσουμε σας καλύτερα!

 

Οι πελάτες μας στηρίζονται στα ανώτερα προϊόντα χειροτεχνίας και ποιότητας Carefiber για να καταστήσουν τα δίκτυά τους σταθερότερα και γερά. Η ακριβής προσοχή μας στους βιομηχανικά τυποποιημένους, μαζί με μια έντονη συνειδητοποίηση των τεχνολογικών προόδων, εξασφαλίζει ότι οι λύσεις ινών δικτύων χτίζουν γιατί σήμερα θα ικανοποιήσετε τις ανάγκες σας να έρθετε για πολλά χρόνια.

 

Μέθοδοι πληρωμής


Μεταφορά καλωδίων
Δεχόμαστε την πληρωμή μεταφοράς καλωδίων τραπεζών. Μπορείτε να συνδέσετε με καλώδιο τη μεταφορά από οποιεσδήποτε από την τοπική τράπεζά σας στην τράπεζά μας.
Όλη η αμοιβή (πληρωτής & δικαιούχος πληρωμής) που παράγεται από τη μεταφορά καλωδίων τραπεζών πρέπει να καταβληθεί από τον αγοραστή. Διαφορετικά, η αμοιβή θα αφαιρεθεί από την πληρωμή που λαμβάνουμε.

 

Ένωση Weatern
Το Carefiber δέχεται τη μεταφορά χρημάτων της Western Union, η οποία είναι ένας πολύ εύκολος τρόπος να μας στείλει μια πληρωμή σε.
1)Επισκεφτείτε μια θέση πρακτόρων της Western Union.
2)Πλήρης μορφή. Ολοκληρώστε για να στείλετε το έντυπο χρημάτων, συμπερίληψη
- Όνομα του δέκτη: YU επώνυμο του δέκτη: LUO
3)Συλλέξτε την παραλαβή από τον υπάλληλο. Να είστε βέβαιος να σώσει την παραλαβή με MTCN σας (αριθμός ελέγχου μεταφοράς χρημάτων).
4)Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο εμείς ο αριθμός MTCN και το όνομα του αποστολέα.

 

 

 

Στέλνοντας οδηγός

 

Λύσεις παράδοσης
Το Carefiber προσφέρει τη σφαιρική υπηρεσία παράδοσης για τους πελάτες μας. Όλοι οι τρόποι παράδοσης θα προσαρμοστούν στο adcance με στους πελάτες μας. Οι διάφορες λύσεις παράδοσης ναυτιλίας είναι abailable για τις επιλογές, το Φ παρέχει τη ρύθμιση αποστολών από μας αποστολέας, καθώς επίσης και διορισμένη πελάτης αποστολέας, με τον τρόπο του αέρα, θάλασσα, δρόμος. Ο χαρακτηριστικός σαφής μεταφορέας είναι από τη Fedex, το UPS και το EMS.

 

Στέλνοντας αμοιβές
Όλα τα τέλη και τα ποσά θα υπολογιστούν σύμφωνα με τη μέθοδο βάρους, όγκου και ναυτιλίας των υλικών οι πελάτες που μας διατάζουν. Οποιαδήποτε πρόσθετη δαπάνη που προκαλείται από τις πρόσθετες υπηρεσίες, όπως ο μεταφορέας του αγοραστή του ειδικού χειρισμού στον προορισμό, πρέπει να πληρωθεί από τον παραλήπτη των αγοραστών.

 

 

Η υπηρεσία μας:

 

Επιχείρηση απόψεων Carefiber από την προοπτική του πελάτη, ευαίσθητη στις πιέσεις ενός περιβάλλοντος παραγωγής. Ένας καλός προμηθευτής είναι ένα που μπορείτε να εξαρτηθείτε από για την ποιότητα, τη τεχνική υποστήριξη, την αξιοπιστία, και τη γρήγορη παράδοση των συστατικών όταν τους χρειάζεστε. Κάνουμε την εργασία μας έτσι μπορείτε να κάνετε δικούς σας. Η ποιότητα είναι οικονομικώς αποδοτική. Οι νέες εκδόσεις, οι καθυστερήσεις και οι αποτυχίες είναι ακριβές. Κεντρικά αποθέματα οπτικών ινών μια σειρά των ποιοτικών τμημάτων για να προλάβει τις μεταβαλλόμενες ανάγκες, καθώς επίσης και potentialproblems, τις οποίες ο πελάτης (και άλλοι πωλητές) να αγνοήσουν. Προσφέρουμε την υποστήριξη και το εξιδεικευμένο τεχνικό και στις νεώτερες και υπάρχουσες τεχνολογίες. Ο στόχος μας είναι να καταστήσουμε την επιχείρηση εύκολη.

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Carefiber Optical Technology (Shenzhen) Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Debbie Lao

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα