Αρχική Σελίδα

Carefiber Optical Technology (Shenzhen) Co., Ltd.

Κίνα Carefiber Optical Technology (Shenzhen) Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Κίνα Carefiber Optical Technology (Shenzhen) Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Ευχαριστώ πολύ. γρήγορη παράδοση και τέλεια συσκευασία.

—— Eric Ben

Η ποιότητα καλωδίων είναι άριστη. Σας ευχαριστούμε για να μας βοηθήσετε για να λύσει το πρόβλημα συνήθειας. Ελπίστε το επιχειρησιακό σκάφος ότι μας πηγαίνει πολύ καλά.

—— Priscila Mota

Το Carefiber είναι πολύ επιδέξιο και πήρε το σημείο μας. είμαστε καλός συνέταιρος τώρα.

—— Mahesh Gowda

Είμαι Online Chat Now

Carefiber Optical Technology (Shenzhen) Co., Ltd.

1 2 3 4 5 6
Carefiber Optical Technology (Shenzhen) Co., Ltd. Carefiber Optical Technology (Shenzhen) Co., Ltd. Carefiber Optical Technology (Shenzhen) Co., Ltd. Carefiber Optical Technology (Shenzhen) Co., Ltd. Carefiber Optical Technology (Shenzhen) Co., Ltd. Carefiber Optical Technology (Shenzhen) Co., Ltd.
Ομάδα Carefiber carefiber workship carefiber workship carefiber workship Σύνδεση PLC

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Εξαγωγέας
Πωλητής
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : CFO
Αριθμός Υπαλλήλων : 200~300
Ετήσιες πωλήσεις : <100Million
Ιδρύθηκε Έτος : 2010
Εξαγωγή pc : 60% - 70%

                   Κίνα Carefiber Optical Technology (Shenzhen) Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

 

Οπτική Co. τεχνολογίας Carefiber, ΕΠΕ (στο σύντομο όνομα: CFO), που καθιερώνεται το 2011, βρίσκεται στο 10ο πάτωμα (έδρα) του κτηρίου Jinhua, περιοχή Longhua, Shenzhen. Η βάση παραγωγής εξαρτημάτων FTTX βρίσκεται στο εθνικό βιομηχανικό πάρκο υψηλής τεχνολογίας της πόλης Baise, Guangxi. Το υπαίθριο εργοστάσιο οπτικών καλωδίων βρίσκεται στο εθνικό βιομηχανικό πάρκο υψηλής τεχνολογίας Suchu, κοντά για τώρα, εμείς έχει απασχολεί αυτήν την περίοδο 360 άτομα, καλύπτει έναν τομέα 30.000 τετραγωνικών μέτρων, μέχρι τώρα η συνολική επένδυση στο carefiber είναι για το Δολ ΗΠΑ 5million, ειδικεμένος στην παραγωγή των διάφορων εσωτερικών και υπαίθριων καλωδίων οπτικής ίνας και των συνδετήρων οπτικής ίνας, τα προϊόντα χρησιμοποιούνται ευρέως από τους χειριστές τηλεπικοινωνιών στον κόσμο. 95% των προϊόντων εξάγεται σε περισσότερες από 60 χώρες σε όλο τον κόσμο.

 

Το Carefiber έχει τη δυνατότητα να παραγάγει μια μεγάλη έκταση των οπτικών καλωδίων, των καλωδίων ABF, ADSS, των διάφορων τύπων άμεσα θαμμένα, της σωλήνωσης και των εναέριων οπτικών καλωδίων, καθώς επίσης και των εσωτερικών και υπαίθριων οπτικών καλωδίων πεταλούδων, των καλωδίων διανομής οικοδόμησης, και των καλωδίων πρόσβασης. Η ετήσια ικανότητα παραγωγής των οπτικών καλωδίων είναι 3,5 εκατομμύριο χιλιόμετρα πυρήνων. Η βάση παραγωγής εξαρτημάτων FTTX είναι κυρίως κεντροθετημένη στις ενισχυτικές εγκαταστάσεις FTTH FTTA, και παράγει ανεξάρτητα τους θραύστες PLC, τους γρήγορους συνδετήρες οπτικών ινών, τους άλτες ινών, τους αδιάβροχους άλτες σταθμών βάσης FTTA, τα ενισχυτικά προϊόντα κέντρων δεδομένων MPO/MTP 5G, κ.λπ., με μια ετήσια ικανότητα παραγωγής 35 του συνδετήρα εκατομμύριο PC. Συγχρόνως, συνεργαζόμαστε με πολλούς πελάτες για να αναπτύξουμε και να σχεδιάσουμε τα κιβώτια διανομής οπτικής ίνας, τα κιβώτια σύνδεσης οπτικών καλωδίων, το εσωτερικό και υπαίθριο γραφείο, κ.λπ. για να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες των διαφορετικών πελατών για την αγορά, και να παρέχουμε στους πελάτες τις μιας στάσης procurching υπηρεσίες.

 

Οι άνθρωποι Carefiber εμμένουν σε: Η «άριστη ποιότητα» μπορεί να είναι μια πρώτης τάξεως εταιρική φιλοσοφία, και να προσπαθήσει να βελτιώσει τα ποιοτικά προϊόντα και τις υπηρεσίες που υπερβαίνουν τις ανάγκες πελατών. Αυστηρά ακολουθήστε το περιβαλλοντικό σύστημα διαχείρισης ποιοτικών συστημάτων διαχείρισης ISO9001 και ISO14001 σε όλη τη διαδικασία για να εξασφαλίσετε υψηλής ποιότητας προϊόντα και να έχετε τις διάφορες διεθνείς πιστοποιήσεις όπως το CE, ROHS, ANATEL, κ.λπ. για να εγγυηθεί τα προϊόντα που απαιτούνται από τους πελάτες.

 

10 έτη υπομονής, 10 έτη σκληρής δουλειάς, και 10 έτη πτώσης, άνθρωποι Carefiber ανυπομονούν πάντα η συνάντηση σας στο δρόμο της οπτικής επικοινωνίας, και να χτίσουν μια έξυπνη πόλη με τα χέρια μας μαζί, όπου όλα συνδέονται και ατελείωτος.

 

              Κίνα Carefiber Optical Technology (Shenzhen) Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Carefiber Optical Technology (Shenzhen) Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Debbie Lao

Τηλ.:: 86-137 1431 4786

Φαξ: 86-755-23737821

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)